Gennep: 0485 231 646 / Nijmegen: 024 848 46 53

LogoLogo

klantenportaal scancircle ictwaarborg Microsoft Small Business Specialist

Apple computer ondersteuning

Wat houdt Apple computer support in?

Heeft uw Mac moeite met opstarten of vertoont uw computer problemen. Dan is er maar een manier om dit op te lossen. Met de hulp die ContinYou u aanbiedt, is uw computer weer helemaal de oude.

Heeft u te maken met een computer die vaak crasht of zeer traag is. Ook hiervoor bieden wij de geschikte hulp. We zullen op geschikte wijzen een analyse voor u uitvoeren om ervoor te zorgen dat dit snel wordt hersteld en om de problemen te voorkomen.

Wat zal er aan uw computer worden gedaan?

Harddisk zullen wij optimaliseren, intern geheugen beheren, systeemmappen kunnen gezuiverd worden, netwerksnelheden kunnen aangepast worden aan de situatie die aan uw wensen voldoet dit is afhankelijk van ‘’bottlenecks’’ en daarbij zullen aangesloten. Zo biedt ContinYou nog veel meer mogelijkheden.

Preventief onderhoud

ContinYou levert apple computer ondersteuning voor zowel de particulieren alsmede de zakelijke markt. U heeft een bedrijf met PC’s en Mac’s, maar geen Mac expert ‘in house’? In dat geval springen wij bij waar en wanneer nodig. Neem contact met ons op voor preventieve onderhoudscontracten in de vorm van één computer service abonnement of ICT strippenkaart. Ook hulp op afstand is mogelijk, bijvoorbeeld bij het configureren van server functies of back-up schema’s en preventief onderhoud van uw Mac’s. Preventief onderhoud is zinvol, kost weinig tijd en helpt serieuze problemen en dataverlies te voorkomen.

Uitbreidingen

Noodhulp voeren we zelf uit, zoals harddisks uitbouwen en vervangen, uitbreidingskaarten installeren en geheugen checks. Bovendien is uw Mac door ons eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld extra harddisk capaciteit of intern geheugen. ContinYou werkt met door Apple gecertificeerde merken en wij bouwen deze snel en vakkundig in of aan uw Mac.

Reparaties

Defecte computers en andere Apple apparatuur kijken we eerst zelf na. Bij een hardware defect wordt de reparatie vervolgens uitgevoerd door het geautoriseerd Apple Service Center waaraan wij verbonden zijn. Onderzoekskosten bedragen dan 75 EUR exclusief BTW, en u krijgt een prijsopgave vooraf. Bij reparaties binnen de garantie en Apple Care service zijn er geen verdere kosten, behalve portokosten bij verzending.

Wij leveren onze diensten in de volgende regio's:

Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Lent, Oosterhout, Bemmel, Elst, Arnhem, Ooij, Millingen aan de Rijn, Kranenburg, Kleef, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Ubbergen, Malden, Heumen, Molenhoek, Mook & Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt, Grave, Cuijk, Beers, Katwijk, Linden, Haps, Mill, Wanroij, Rijkevoort, Volkel, Uden, Sint Anthonis, Stevensbeek, Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Overloon, Venray, Oostrum, Wanssum, Well, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Goch, Afferden, Heijen, Ven-Zelderheide, Milsbeek, Ottersum, Gennep

Wilt u meer informatie?

Aanvullende informatie omtrent computersupport vindt u hier
Voor een compleet overzicht van onze dienstverlening maken wij graag een afspraak met u. Neem een kijkje in onze agenda en plan gemakkelijk een vrijblijvend adviesgesprek in.
Of neem middels een van de contactbuttons op de website gemakkelijk contact met ons op.